KO SDP BiH USK

Čestitka predsjednika KO SDP BiH USK povodom Kurban-bajrama

Povodom Kurban-bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona i svoje lično ime upućujem najiskrenije čestitke.

“Veliki islamski praznik Kurban-bajram, praznik je solidarnosti i brige za naše bližnje, koji kroz poruke istinskih vrijednosti i vrlina vjernicima obnavlja vjeru, koji potvrđuje povjerenje u bližnje i jača međusobnu povezanost.

Neka ovaj praznik u vaše domove, kao bajramski dar donese radost, blagostanje i mir, neka vas još jednom podsjeti na važnost međusobnog povjerenja, razumijevanja, bratstva, praštanja i poštovanja prema drugima.

Uz želju da ove mubarek dane provedete u dobrom zdravlju uz svoje namilije, izražavam i nadu da će međusobno povjerenje, velikodušnost i tolerancija, kao najvažnije bajramske poruke nadahnuti sve nas da pomognemo jedni drugima, da se više poštujemo i da zajedno gradimo bolje i tolerantnije društvo za našu djecu i za sve nas.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OSLUN!”

Predsjednik KO SDP BiH USK

Havić dr Hajrudin, s.r.

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu