KO SDP BiH USK

Forum žena KO SDP BiH USK: Usvojen Program rada za 2016. godinu

U Bihaću je jučer (četvrtak, 21.01.2016. godine) održana sjednica Predsjedništva Foruma žena KO SDP BiH USK.

Članice Predsjedništva FOŽ KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona razmatrale su i usvojile Izvještaje o radu za 2015. godinu, te Plan rada Foruma žena općinskih/gradske organizacija/e za 2016. godinu.

Predsjednica Foruma žena KO SDP BiH USK, Jasmina Dedić podnijela je usmeno Izvještaj o radu kantonalnog Foruma žena za zadnjih pet mjeseci protekle godine, odnosno za period od preuzimanja mandata. Istaknula je da, iako je u pitanju kratak period, dosta toga je urađeno. Vidljivi su značajni pomaci u radu Foruma općinskih /gradske organizacija/e, reevidencija članica na zavidnom je nivou, kao i njihov aktivitet u radu općinskih i gradske organizacije, pa tako i u djelovanju Foruma žena kao interesnog oblika organizovanja.

U skladu s tim jednoglasno je usvojen i Program rada Foruma žena KO SDP BiH USK za 2016. godinu.

Predsjednica Dedić, još jednom je naglasila da je pred Partijom, a samim tim i Forumom žena period u kojem nas čeka ogroman posao, te da naglasak treba biti, upravo i isključivo na političkom radu.

„Ozbiljnost i kontinuitet u radu su ono što svaka članica Foruma mora imati ukoliko želimo postići svoj cilj. Moramo početi raditi zajedno, dati svoj maksimum, jer samo od nas zavisi kako ćemo proći na prvom testu koji nas očekuje već u oktobru .“ poručila je predsjednica.

Na sjednici je dogovoren i plan obilaska Foruma žena svih OO/GO SDP BiH USK, koji će biti sproveden do kraja marta ove godine.

.

Press KO SDP BiH USK

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu