KO SDP BiH USK

Glas za SDP je glas za promjene, za budućnost Bosne i Hercegovine

Kao što smo na samom početku predizborne kampanje  istakli, Socijaldemokratska partija BiH KO USK u proteklih nešto manje od mjesec dana, vodila je fer i korektnu kampanju.

 

Fokus kampanje bio je  isključivo na prezentaciji našeg izbornog programa  (Plan 10) građanima, te predstavljanju naših kandidata za sva tri nivo vlasti.

 

Svjesni smo da se na političkoj sceni Bosne i Hercegovine, pa tako i Unsko-sanskog kantona posebice na ovim izborima pojavio veliki broj političkih stranka, naročito onih manjih, novonastalih koje sebe i svoje izborne programe građanima nude kao željenu i očekivanu promjenu.

Mi u socijaldemokratskoj partiji vjerujemo da građani Bosne i Hercegovine znaju da nijedna politička stranka sa par poslanika u skupštinama kantona i parlamentima ne može napraviti promjene koje građani priželjkuju, kao što smo,  nažalost, svjesni i činjenice da se pojedine stranke bore tek za par mandata u poslaničkim klupama.

 

Još jednom naglašavamo da naši protivnici nisu naši politički konkurenti, već  siromaštvo, nezaposlenost, politička neodgovornost, kriminal, korupcija i nacionalni torovi u koje nas godinama trpaju.

 

Nužne promjene u državi  može napraviti samo jedna velika multietnička partija, kakva je SDP BiH koja djeluje na prostoru cijele Bosne i Hercegovine  jednako, partija koja ima viziju i konkretan, realan plan za obnovu države i uništenog sistema vrijednosti društva u kojem živimo, partija koja želi postaviti trasu puta ka društvu u kojem ćemo svi biti jednaki i u kojem će jedine podjele među njenim građanima biti na osnovu kvaliteta i znanja koje posjeduju.

 

Upravo zato glas za SDP je glas za promjene, za budućnost Bosne i Hercegovine.

 

Do pobjede!

 

 

 

                                                                                                                                                              Press KO SDP BiH USK

 

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com