KO SDP BiH USK

GO SDP Cazin: Nakon 7. oktobra nastavljamo tamo gdje smo stali

Borba Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine za efikasno sudstvo i jačanje institucija za rad na suzbijanju korupcije, nikada nije prestala.

 

Nakon  7. oktobra nastavljamo tamo gdje smo stali, nastavljamo raditi u cilju formiranja Federalnog USKOK-a i Posebnog odjeljenja vrhovnog suda, nastavljamo borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije te oduzimanja nelegalno stečene imovine.

Niko u ovoj zemlji ne treba se plašiti da će biti predmet istrage pravosudnih organa ukoliko nije kriv, niti da će biti procesuiran zato što je Bošnjak, Srbin ili Hrvat, ili zato što je pripadnik bilo koje političke opcije.

Ali svako ko je činio bilo kakve kriminalne radnje, ko se je ogriješio o zakone ove države treba i da odgovara pred njenim institucijama,  poručili su iz GO SDP-a Cazin.

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com