KO SDP BiH USK

Naši protivnici su nezaposlenost, odlazak mladih i siromaštvo!

Protekla dvadeset i dva dana kampanje kandidati Gradske organizacije SDP BiH Bihać nailaze na nesebičnu podršku građana Bihaća u svim mjesnim zajednicama koje su obišli. Koristimo priliku da se građankama i građanima grada Bihaća iskreno zahvalimo na ukazanoj nesebičnoj podršci i savjetima koje nam upućuju prilikom obilaska terena. Ovakav odnos građana Bihaća prema  kandidatima Gradske organizacije SDP BiH Bihać govori da će SDP BiH zajedno sa dr. Denisom Bećirovićem za osam dana biti pobjednička partija u Bosni i Hercegovini.

 

U narednom periodu ćemo i dalje biti fokusirani isljučivo na afirmativnu kampanju kakavu smo i do sada vodili. Ne želimo se valjati u političkom blatu beznađa naših protivnika, nego ćemo i dalje nuditi rješenja za stvarne probleme, a to je „Plan 10“ – izborni program SDP BiH. Država se ne pravi sama, za državu treba plan i ljudi koji će taj plan realizirati. SDP BiH je na svojim listama ponudio ljude koji će znati odgovoriti izazovima današnjice i koji će znati zaustaviti propadanje ove zemlje u ambis siromaštva.

 

Mi ne upiremo prstom u druge, nego se borimo protiv problema ove zemlje. Naši protivnici su nerazvijenost, nezaposlenost, odlazak mladih i siromaštvo, koji ovu zemlju svrstavaju na dno liste 138 konkurentskih i razvijenih zemalja. Želimo zaustaviti demografsku katastrofu koja očekuje ovu zemlju ukoliko se ne promijene politke koje nas trenutno vode. Ukoliko ovako nastavimo, postaćemo zemlja staraca, političara i političkih uhljeba a to znači apsolutna kapitulacija i nastavak realizacije hegemonističkih planova iz devedesetih godina prošlog vijeka. Mi smo otpor nacionalnom divljanju i ludilu, jer od nacionalne retorike se ne živi. Gladna usta građana neće nahraniti priče o patriotizmu i ratne parole, nego ekonomija i zaposlenost, vladavina prava i pravedne države, razvijeno zdravstvo, orazovanje, sport i kultura, te okoliš i turizam koji čine koncept Plana 10, plana za izgradnju Zemlje za sve nas!

 

Pozivamo građanke i građane grada Bihaća da 5.10.2018. godine u 20 sati prisustvuju velikom završnom i pobjedničkom skupu SDP BiH na kojem će govoriti kandidat SDP BiH za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić.

 

PRESS GO SDP BiH Bihać

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com