KO SDP BiH USK

Održana Programska konvencija SDP-a Velika Kladuša

Programska konvencija Općinske organizacije SDP BiH Velika Kladuša na kojoj je zvanično predstavljen izborni program ove organizacije za predstojeće lokalne izbore održana je u ponedjeljak, 30 maja.

Izborni program Općinske organizacije SDP-a Velika Kladuša okupljenim članovima i simpatizerima stranke predstavio je Adel Eskić, predsjednik Općinske organizacije. Kako je Eskić kazao, izborni program sa kojim će ova organizacija 02. oktobra izaći pred birače i tražiti njihovu podršku koncipiran je tako da se najviše oslanja na razvoj poslovnog i privrednog ambijenta.

_DSC0011

Programskoj konvenciji SDP-a Velika Kladuša prisustvovao je i predsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH Saša Magazinović koji je zajedno sa Eskićem govorio o SDP-ovom izbornom programu. Magazinović je kazao da vjeruje da će izborni program i lista kandidata sa kojima ova Općinska organizacija izlazi na predstojeće lokalne izbore svojom kvalitetom i rješenjima koja nude dobiti podršku građana Velike Kladuše.

_DSC0022

Na održanoj Programskoj konvenciji predstavljena je i lista kandidata Općinske organizacije SDP-a Velika Kladuša za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 02. oktobra ove godine. Kako je kazao nosilac liste Adel Eskić, na listi se nalaze 32 kandidata. 40 posto kandidata su žene, dok je prosječna starost kandidata 34 godine.

Kompletan Izborni program možete pročitati OVDJE.

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu