KO SDP BiH USK

Pitamo se je li snijeg u januaru iznenadio zimsku službu u Velikoj Kladuši?

Građani Velike Kladuše posljednih par dana muku muče sa problemima koje im stvara snijeg koji je u par dana bukvalno zatrpao Veliku Kladušu.

OO SDP BiH Velika Kladuša izražava ogorčenje zbog činjenice da je zaduženim za čišćenje snijega potrebno ovoliko vremena da očisti samo uži dio grada, dok je ostatak naše općine bukvalno prepušten sam sebi!

Smatramo da se za održavanje puteva za vrijeme zimskog perioda izdvaja dovoljan iznos novca građana Velike Kladuše i s pravom očekujemo da te iste zimske službe ne budu iznenađene i nepripremljene za čišćenje snijega u januaru mjesecu, jer će kao i uvijek naplatiti ono što nisu ni odradile.

Odgovorni za ovakvo stanje moraju prije svega imati na umu da su životi pješaka i vozača, odnosno naših sugrađana u opasnosti i da malo više povedu računa o čišćenju lokalnih puteva i trotoara ili neka dadnu ostavke i prepuste taj posao nekome ko će ga znati obavljati.

(Press služba OO SDP BiH Velika Kladuša)

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu