KO SDP BiH USK

Pravite hidrocentrale, ali u svojim avlijama!

Povodom zadnjeg zasjedanja Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i donešene odluke o potencijalnim investicionim projektima na pordučju FBiH, ističemo sljedeće:

Gradska organizacija SDP BiH Bihaća ovim putem poručuje bahatom i iskompleksiranom premijeru #FadileOprosti Novaliću i njegovim ministrima iz Vlade FBiH, da se okanu Une i Unca, te da se okanu svojih pokvarenih i skrivenih namjera! Gospodine Novaliću zna se kako je neslavno završio Vaš stranački kolega Galijašević, koji je prije tačno godinu dana imao namjeru Unu i Unac prodati Vašem trećem stranačkom kolegi Edhemu Bičakčiću. Ukoliko Vi gospodine Novaliću, imate problema sa mentalnim zdravljem i ne možete dozvati svoj razum i ratio, nemojte misliti da su građani grada Bihaća maloumni i mentalno zaostali i da su tek tako lako zaboravili šta ste imali namjeru uraditi prije tačno godinu dana. Gospodine Novaliću, ne igrajte se sa sudbinama, osjećanjima i inteligencijom građana grada Bihaća provlačeći im svoje odluke donešene putem svojih telefonskih sjednica.

Gospodo loših namjera ukoliko već imate toliku želju i namjeru da pravite hidrocentrale eno vam Miljacke, pa je pregradite kod Kozije ćuprije, a Krajinu, Unac i Unu ostavite na miru jer ovdje se narod pita a ne vi!

PRESS SLUŽBA GO SDP BIH BIHAĆ

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu