Pravite hidrocentrale, ali u svojim avlijama!

Pravite hidrocentrale, ali u svojim avlijama!

Povodom zadnjeg zasjedanja Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i donešene odluke o potencijalnim investicionim projektima na pordučju FBiH, ističemo sljedeće:

Gradska organizacija SDP BiH Bihaća ovim putem poručuje bahatom i iskompleksiranom premijeru #FadileOprosti Novaliću i njegovim ministrima iz Vlade FBiH, da se okanu Une i Unca, te da se okanu svojih pokvarenih i skrivenih namjera! Gospodine Novaliću zna se kako je neslavno završio Vaš stranački kolega Galijašević, koji je prije tačno godinu dana imao namjeru Unu i Unac prodati Vašem trećem stranačkom kolegi Edhemu Bičakčiću. Ukoliko Vi gospodine Novaliću, imate problema sa mentalnim zdravljem i ne možete dozvati svoj razum i ratio, nemojte misliti da su građani grada Bihaća maloumni i mentalno zaostali i da su tek tako lako zaboravili šta ste imali namjeru uraditi prije tačno godinu dana. Gospodine Novaliću, ne igrajte se sa sudbinama, osjećanjima i inteligencijom građana grada Bihaća provlačeći im svoje odluke donešene putem svojih telefonskih sjednica.

Gospodo loših namjera ukoliko već imate toliku želju i namjeru da pravite hidrocentrale eno vam Miljacke, pa je pregradite kod Kozije ćuprije, a Krajinu, Unac i Unu ostavite na miru jer ovdje se narod pita a ne vi!

PRESS SLUŽBA GO SDP BIH BIHAĆ

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn