KO SDP BiH USK

Havić dr Hajrudin

Rođen u Bihaću 23. januara 1969. god. Osnovnu i srednju školu završio u Bihaću gdje i danas živi sa suprugom Snježanom i 11-godišnjom kćerkom Azrom.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci diplomirao 1995. godine i stekao zvanje doktora medicine.

U Domu zdravlja u Bihaću zaposlio se 1997. godine, gdje je 2004. godine stekao i specijalizaciju iz Urgentne medicine. Načelnik Službe hitne pomoći postao je 2004. godine.

2011. godine imenovan za direktora Kantonalne bolnice “dr. Irfan Ljubijankić” i tu funkciju je vršio do marta 2015. godine.

Na općim izborima 2014. godine izabran je za zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Na prvim unutarpartijskim izborima Socijaldemokratske partije BiH održanim 2015. godine, po principu “Jedan član – jedan glas”, izabran je za predsjednika KO SDP BiH USK

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com