KO SDP BiH USK

Rukovodstvo SDP BiH u posjeti Unsko-sanskom kantonu

“NAŠ ODGOVOR” Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine jedina je alternativa vladajućoj koaliciji, jak SDP – jaka Bosna i Hercegovina, poruka je koju su s javne tribine održane u Bosanskoj Krupi uz podršku velikog broja okupljenih članova i simpatizera, uputili čelni ljudi SDP-a.

SDP BiH je u sklopu redovnih aktivnosti pokrenuo kampanju „Naš odgovor“, čiji je cilj kroz razgovor sa članovima i simpatizerima o aktuelnoj političkoj situaciji kako u Bosni i Hercegovini tako i na lokalnom nivou, prepoznati probleme s kojima se svakodnevno susreću, te ponuditi odgovor na pitanje kako socijaldemokrati vide trenutnu situaciju u bosanskohercegovačkom društvu,a čije je provođenje započelo jučerašnjom posjetom rukovodstva SDP BiH na čelu sa predsjednikom Nerminom Nikšićem, Unsko-sanskom kantonu.

U sklopu ove kampanje, uz posjete lokalnim organizacijama planirano je i održavanje Javnih tribina u deset gradova Bosne i Hercegovine, od kojih je prva održana sinoć (utorak, 15.12.2015.godine) u Domu kulture u Bosanskoj Krupi. Velikom broju okupljenih članova obratili su se Damir Mašić, politički direktor SDP BiH, Saša Magazinović, predsjednik Glavnog odbora SDP BiH, Zukan Helez, potpredsjednik SDP BiH i predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić, a učešće su uzeli i članovi rukovodstva Kantonalne organizacije te izabrani zvaničnici ispred SDP BiH na kantonalnom nivou.

Javna tribina “Naš odgovor” Bosanska Krupa

1

2

Kroz otvoreni dijalog sa članovima i simpatizerima razgovarali su o stanju unutar partije nakon provedenih unutarstranačkih izbora, reevidencije članstva, trenutnom stanju u općinskim/gradskim organizacijama na području USK-a, pripremama za predstojeće lokalne izbore, aktuelnim dešavanjima na političkoj sceni Bosne i Hercegovine, te brojnim drugim temama koje su se našle u fokusu interesovanja članstva Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona.

Tokom boravka u Unsko-sanskom kantonu članovi rukovodstva Socijaldemokratske partije BiH obišli su i općinske/gradske organizacije SDP BiH Ključ, Sanski Most, Bihać, Cazin, Veliku Kladušu i Bužim.

Posjeta OO SDP BiH Ključ

3

OO SDP BiH Sanski Most

4

Razgovor sa članovima GO SDP BiH Bihać

5

OO SDP BiH Velika Kladuša

6

OO SDP BiH Bužim

7

Press služba KO SDP BiH USK

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu