KO SDP BiH USK

SDP BiH u Bihaću za partnere jedino ima građane

SDP BiH GO Bihać predizbornu kampanju za lokalne izbore 2016., baziranu isključivo na predstavljanju našeg izbornog programa biračima, od samog početka vodio je transparentno i korektno, bez „niskih udaraca“ , uz jednako uvažavanje svih političkih subjekata koji su uzeli učešće na ovogodišnjim izborima.

Sudeći po nebuloznim izjavama određenih političkih konkurenata koje se u posljednjih par dana plasiraju medijima, sama završnica kampanje ili možda prije očiti strah od izbornog rezultata, jasan su pokazatelj njihove nemoći da građane ovog grada ubijede u svoje poštene namjere, pa to nastoje postići stvaranjem negativne i najgore moguće slike o svojim političkih konkurentima.

Takvo njihovo nastojanje da sebe prikažu u najboljem svjetlu i pod svaku cijenu skrenu pažnju na sebe, ne birajući pri tome sredstva, cijenimo sramotnim, pogotovo kada se uzme u obzir da svaka njihova izjava počinje ponavljanjem napamet naučenih rečenica o poštenju i istrajnosti, čak i onda kada je evidentno da te izjave nemaju nikakvog pokrića.

Baš kao što je bez ikakvog pokrića posljednja u nizu takvih izjava, kojom se SDP veže uz nekakav navodni dogovor sa drugom političkom opcijom, što je notorna izmišljotina koja je plasirana samo s jednim ciljem: rušenjem kredibiliteta SDP-a kao najozbiljnijeg političkog konkurenta.

U svjetlu ovih i sličnih besmislenih podmetanja i pokušaja diskreditiranja, SDP BiH GO Bihać građanima šalje jasnu poruku – naši jedini partneri na predstojećim izborima, ali i nakon njih, su svi dobronamjerni građani Bihaća, uz Hajrudina dr Havića kao novog gradonačelnika.

Press
GO SDP BiH Bihać

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu