SDP BiH u Bihaću za partnere jedino ima građane

SDP BiH u Bihaću za partnere jedino ima građane

SDP BiH GO Bihać predizbornu kampanju za lokalne izbore 2016., baziranu isključivo na predstavljanju našeg izbornog programa biračima, od samog početka vodio je transparentno i korektno, bez „niskih udaraca“ , uz jednako uvažavanje svih političkih subjekata koji su uzeli učešće na ovogodišnjim izborima.

Sudeći po nebuloznim izjavama određenih političkih konkurenata koje se u posljednjih par dana plasiraju medijima, sama završnica kampanje ili možda prije očiti strah od izbornog rezultata, jasan su pokazatelj njihove nemoći da građane ovog grada ubijede u svoje poštene namjere, pa to nastoje postići stvaranjem negativne i najgore moguće slike o svojim političkih konkurentima.

Takvo njihovo nastojanje da sebe prikažu u najboljem svjetlu i pod svaku cijenu skrenu pažnju na sebe, ne birajući pri tome sredstva, cijenimo sramotnim, pogotovo kada se uzme u obzir da svaka njihova izjava počinje ponavljanjem napamet naučenih rečenica o poštenju i istrajnosti, čak i onda kada je evidentno da te izjave nemaju nikakvog pokrića.

Baš kao što je bez ikakvog pokrića posljednja u nizu takvih izjava, kojom se SDP veže uz nekakav navodni dogovor sa drugom političkom opcijom, što je notorna izmišljotina koja je plasirana samo s jednim ciljem: rušenjem kredibiliteta SDP-a kao najozbiljnijeg političkog konkurenta.

U svjetlu ovih i sličnih besmislenih podmetanja i pokušaja diskreditiranja, SDP BiH GO Bihać građanima šalje jasnu poruku – naši jedini partneri na predstojećim izborima, ali i nakon njih, su svi dobronamjerni građani Bihaća, uz Hajrudina dr Havića kao novog gradonačelnika.

Press
GO SDP BiH Bihać

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn