KO SDP BiH USK

SDP USK: Obećanje je dug

Izborni štab SDP-a Unsko-sanskog kantona održao je  pres-konferenciju na kojoj su predstavljeni kandidati ove partije za opće izbore 2018.

– Socijaldemokratska stranka je počela kampanju skupom u Zenici, odakle smo poslali jasnu poruku da ove godine idemo u pobjedu i da nas ništa na tom putu ne može zaustaviti. Mi smo odlučili da u ponedjeljak krenemo i sa kantonalnom izbornom kampanjom predstavljajući naše kandidate. SDP ima odlučnost da vodi afirmativnu kampanju, bez napadanja konkurencije, ali naravno da ćemo odgovoriti na sve provokacije protiv nas. Mi ćemo govoriti o našem programu, Plan 10, znamo šta hoćemo i to ćemo ostvariti. Naš program je obećanje, a obećanje je dug. Mi imamo obavezu to i ispuniti, kazao je Hajrudin Havić, predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a.

Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com