KO SDP BiH USK

Zahvaljujemo se građanima koji su podržali SDP fer kampanju

SDP Unsko-sanskog kantona sa svojim kandidatima za Skupštinu USK, za parlament Federacije BiH i parlament BiH, održao je uspješne i posjećene tribine u Bihaću, Bužimu, Bosanskoj Krupi, Cazinu, Bosanskom Petrovcu, Ključu, Sanskom Mostu, Velikoj Kladuši i sinoć u Bosanskoj Otoci.
KO SDP USK želi se iskreno zahvaliti svim građanima na snažnoj podršci. Osjetili smo da je došlo vrijeme da zajedno pristupimo stvaranju zemlje za sve nas. Osjetili smo snažan vjetar u leđima, ali isto tako osjetili smo teret odgovornosti. MI smo svjesni da SDP podržavaju obespravljeni, oštećeni, razočarani i ugroženi pojedinci i grupe u našem društvu. Mi smo sa očevima i majkama koji nose teret boli rastavljenih porodica, mi smo uz mlade koji žive u nadi da će doći bolji dani u Bosni i Hercegovini, u nadi za ostanak, za radna mjesta, za pravedno društvo koje će stati u kraj korupciji i nepotizmu.
Zajedno sa vama, mi ćemo u naredne četiri godine graditi most, gdje nas čeka druga obala, gdje mora postojati bolja i sretnija Bosna i Hercegovina.
SDP neće iz vida izgubiti svoj cilj. SDP neće dopustiti obmane i skretanje sa puta.
Posljednjih 20 dana vodili smo kampanju dostojanstveno i pošteno. Nismo, niti ćemo raspravljati sa političkim protivnicima o nebitnim stvarima. Dnevnopolitičke razmjerice, varbalni napadi na druge i omalovažavanje nisu dio našeg karaktera. Tražimo da se slijedi primjer dostojanstvenog i kulturnog komuniciranja, kako bi se fokusirali na važna pitanja.
Izbori su alat demokratije, a demokratija nema prihvatljive alternative. Moramo se osigurati da ne dođe do nazadne politike, ne smijemo prihvatiti ni one koji tvrde da je ovakvo stanje dobro, a moramo posmatrati sa oprezom i one koji obećavaju sve što ne mogu ispuniti.
Zato, spremimo se da sedmog oktobra odlučimo o svojoj sudbini.
Birajmo mudro.
Podijelite sa svojim prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pridruži se

sloboda, jednakost, solidarnost

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com